14138135_1382709761759190_1171601287303111993_o

Osteopatia

Osteopatia on tehokas ja turvallinen manuaalinen eli käsin tehtävä hoitomuoto.  Osteopaatti on virallinen terveydenhuollon ammattihenkilö ja osteopatiaa saa antaa vain koulutettu osteopaatti.Tavallisimpia hoitomenetelmiä ovat pehmytkudoskäsittelyt, nivelmobilisaatio, nivelmanipulaatio ja lihaskalvokäsittelyt. Osteopatia on harmoninen hoitomuoto ja siinä toimitaan aina asiakkaan kehoa kuunnellen ja sen ehdoilla.

Kenelle osteopatia sopii?

Hoidamme osteopatialla kaikkia henkilöitä vauvoista ikäihmisiin. Hoito suunnitellaan vastaamaan asiakkaan kehon tarvetta ja toimintakykyä.

Mitä osteopatialla hoidetaan?

Osteopatialla hoidetaan ensisijaisesti erilaisia tuki- ja liikuntaelinvaivoja sekä pyritään poistamaan erilaisia kehon toiminnallisia häiriö- ja kiputiloja. Osteopatian avulla voidaan hoitaa kroonisia sekä akuutteja ongelmia. Tyypillisimpiä hoitoon hakeutumisen syitä ovat erilaiset lihas- ja nivelsäryt, selkäongelmat, lihaskireydet, päänsärky, urheilu- ja rasitusperäiset kiputilat, kehon toiminnalliset virheasennot ja kuormitusvirheet.

14138135_1382709761759190_1171601287303111993_o
joonas

Joonas Keituri

  • Osteopaatti
  • Koulutettu hieroja

Olen toiminut osteopaattina jo pitkään ja omaan vahvan osaamisen tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoidossa. Pyrin kehittämään ammattitaitoani jatkuvasti erilaisilla lisäkoulutuksilla sekä koulutan myös itse terveydenhuoltoalalla. Hoitofilosofiani on kokonaisvaltaiseen hoitoon keskittyvä ja pyrin aina selvittämään asiakkaan vaivaan johtavat syyt tutkimisen perusteella.

Omaan vankan kokemuksen hoitaa eri ikäluokkien tuki- ja liikuntaelinvaivoja iästä riippumatta. Osteopatia sopii vauvasta ikäihmisiin ja hoidan kaikkia yksilöllisesti. Pyrin aina ottamaan huomioon yksilön ja juuri hänen tarpeensa. Sama vaiva voi johtua useasta eri syystä ja siksi en hoida pelkästään oiretta vaan pyrin löytämään aina syyn oireelle.

Toimin vuosia kouluttajana hieronnan ammattitutkintoon valmistavassa koulutuksessa ja pidin osteopaatin vastaanottoa niiden ohella. Nyt teen pääsääntöisesti työtä klinikallamme asiakkaiden parissa sekä pidän lisäkoulutuksia terveydenhuoltoalan ammattilaisille.

Palvelen tarpeen mukaan suomeksi tai englanniksi. Jos sinulla on kysymyksiä minulle hoidosta, hoidon tarpeen arvioinnista / toteutuksesta tai haluat muuten kysyä minulta jotain, voit laittaa minulle sähköpostia tai soittaa minulle.

Tervetuloa hoitooni!

joonas.keituri@klinikkasi.fi

050 309 1637

Terveydenhuollon ammattinimike

Osteopaatti, koulutettu hieroja
joonas
aleksi

Aleksi Nikkinen

  • Osteopaatti
  • Fysioterapeutti
  • Koulutettu hieroja
  • Akupunktiokoulutus
  • Koiraosteopatia

Erityisenä kiinnostuksen kohteenani ovat erilaiset tuki- ja liikuntaelinvaivat, joiden hoitoon osteopatia- ja fysioterapiaopinnot sekä useat lisäkoulutukset ovat antaneet laajan ja monipuolisen näkökulman. Vastaanottotyön ohella toimin vuosina 2012 – 2019 vastuukouluttajana hierojan ammattitutkintoon valmistavassa koulutuksessa.

Aikuisväestön lisäksi hoidan vauvoja ja lapsia sekä eläimistä koiria osteopatian keinoin. Manuaalisen eli käsin tehtävän käsittelyn lisäksi annan asiakkaalleni tarvittaessa omahoidon ohjeet tukemaan hyvinvointia. Työssäni minulle tärkeä arvo on asiakkaiden kuunteleminen ja heistä välittäminen.

Pyrin jatkuvasti kehittämään osaamistani erilaisin lisäkoulutuksin. Lisäksi monipuolinen ja motivoiva työyhteisömme kannustaa minua kehittymään jatkuvasti ammatissani. Olen iloinen saadessani tehdä työtä, josta nautin.

Palvelen sinua tarpeen mukaan suomeksi tai englanniksi. Jos sinulla on kysymyksiä minulle hoidosta, hoidon tarpeen arvioinnista / toteutuksesta tai haluat muuten kysyä minulta jotain, voit laittaa minulle sähköpostia tai soittaa minulle.

Olet lämpimästi tervetullut hoitooni!

aleksi.nikkinen@klinikkasi.fi

050 574 8262

Terveydenhuollon ammattinimike

Osteopaatti, fysioterapeutti, koulutettu hieroja
aleksi

Oletko valmis konsultaatioon?

Meillä sinua hoitaa aina terveydenhuollon ammattilainen. Varaa aikasi nyt!

Oletko valmis konsultaatioon?

Meillä sinua hoitaa aina terveydenhuollon ammattilainen. Varaa aikasi nyt!